Puce Jaune Home


1 ) De verduisterende vinyls, zonnewering en speciale toepassingen

Sablé Chaplin


Cloison vitrée Coffee Corner

De bureeloppervlaktes " Open space ", badkamer, … missen soms discretie. Dan kan er vinyl  met een effect « mat glas » worden aangebracht op de raamoppervlakken.

Het drukken van deze folies en het snijden, volgens verschillende vormen en motieven, zijn perfect mogelijk. U kunt alzo uw ruimtes personaliseren.

NY

SIGNA is gespecialiseerd in het plaatsen van deze verschillende folies. Bezorg ons de juiste afmetingen van uw raamoppervlakken. 

Aarzel niet ons een foto te sturen, zodat wij naar best vermogen kunnen adviseren. U ontvangt een productieplan voor de procedure van uw bestelling. Deze folies kunnen niet worden aangebracht is een stoffige omgeving.

Ander folies worden eveneens gebruikt voor meer specifieke toepassingen zoals de " Lexan "-bescherming van voertuigen (zie video hieronder) of nog voor de bescherming van ramen, tegen UV-stralen. MSD


2) Het versnijden van zelfklevend vinyl

SpiderSIGNA versnijdt uw teksten en logo’s in zelfklevende PVC-vinyl.  Na het versnijden, worden uw teksten op een folie overgezet, die het behoud van de tekst en van de spaties op de uiteindelijke ondergrond verzekert. 


Voor dit type van producties, is het niet nodig dat er in serie gewerkt moet worden.
Toepassingen:  Belettering voertuigen, uitstalramen, panelen….


Chemin de la Vieille Cour, 78/80 - 1402 Nivelles (Belgium- Europe) - Phone +32 (0)67 22 21 17 - info@signa.be